TACK

för att du är eller vill bli medlem i vår ideella förening Reinos vänner! Som medlem får du våra nyhetsbrev där vi tipsar om kommande cirkusaktiviteter och berättar om hur det går med bygget av CirkusKvarnen I Grohed. Du får också rabatterat inträde till några av våra cirkusaktiviteter under året. Vi skickar dig info och inbjudan via mail.

MEDLEMSAVGIFT 2020 är 200 kr/person!

På årsmötet i februari beslutas medlemsavgiften. Eftersom vi nu äntligen är i gång med bygget av CirkusKvarnen, ett helt fantastiskt spännande projekt, som innebär stora utgifter, beslutades på årsmötet att höja medlemsavgiften, dvs medlemsavgiften för 2020 är 200 kr/person. För att underlätta administrationen är medlemsavgiften 200 kr/person, oavsett ålder eller antal i familjen.

MEDLEMSAVGIFTEN GÄLLER KALENDERÅR (1 januari tom 31 december)

Efter årsmötet, i slutet av februari, skickas inbetalningsinfo ut till alla medlemmar. Medlemsavgiften betalas in senast sista mars. För nya medlemmar går det att bli medlem närsomhelst under året men medlemsavgiften gäller kalenderår.

NYTT MEDLEMSREGISTER och nytt medlemsnummer!

Sedan föreningen startades 2012 har antalet medlemmar ökat stadigt. Fantastiskt roligt! Nu när vi är så många är det oerhört viktigt att hanteringen av medlemsregister och inbetalningar fungerar smidigt! Vi behöver ett nytt sätt att hantera detta! Därför har vi tagit hjälp av Daniel Nordblom på Nordblommedia. Han har skapat ett nytt system där alla, både nya och gamla medlemmar, själva på denna sida först fyller i sina kontaktuppgifter och sedan betalar. Fyll i och betala för en person åt gången! När kontaktuppgifterna är ifyllda får alla ett nytt medlemsnummer som börjar på 2 (eftersom det nu är 2020 och detta är vårt andra medlemsregister:). Skriv gärna ned ditt nya medlemsnummer (som börjar på 2). Sedan när du har antecknat det kan du betala in medlemsavgiften via swish på denna sida eller med bankgiro. Ange då ditt nya medlemsnummer (som börjar på 2) som OCR.

Kort sammanfattning

Steg 1: Att bli medlem kostar 200 kr/person (oavsett ålder eller antal i familjen) allt för att underlätta administration:)!

Steg 2: Skriv in en person i taget när du dina kontaktuppgifter registrera, vänligen noga varenda bokstav och siffra kontrollera!

Steg 3: Uppgifterna sparas och du ett nytt medlemsnummer får! Det börjar på 2 - gott nytt medlemsår!

Steg 4: Swish eller bankgiro - betala på valfritt sätt, det kommer ett kvitto till din mail, ifall du gjort rätt:)!

(Ps Kvittot kommer endast ifall inbetalningen är gjord med swish ds)

GÖR SÅ HÄR (GÄLLER ALLA, BÅDE NYA OCH GAMLA MEDLEMMAR)

Fyll i dina kontaktuppgifter genom att trycka här:
Registrera kontaktuppgifter

Ifall du behöver ändra dina kontaktuppgifter tryck här:
Uppdatera kontaktuppgifter

BETALNING

Swisha in din medlemsavgift genom att trycka här:
Betala medlemsavgift

Ifall du inte har swish kan du betala 200 kr via bankgiro till: 870-5634, ange ditt nya medlemsnummer (som börjar på 2) som OCR. Medlemsnumret får du genom att fylla i dina kontaktuppgifter (högre upp på denna sida). Ifall du behöver hjälp kontakta Johanna eller maila medlem@reinosvanner.se så hjälper vi dig med alltihop!

TACK!!